Cum se calculeaza experienta in munca ?

Regula este: anii de experienţă se calculează de la data angajarii pana în momentul aplicării pentru viză. Trebuie să fi lucrat minim 12 luni din ultimele 24 de luni înaintea aplicării pentru viză. Deasemenea, trebuie să fi fost plătit pentru munca prestată, iar meseria să se afle pe lista SOL.

Există şi excepţii de la această regulă pentru unele meserii.