Este obligatoriu să muncesc sau sa fiu angajat(ă) în momentul aplicării ?

Pentru viza 189 & 190: NU!

Nu este obligatoriu să fi angajat în momentul aplicării pentru viză, DAR trebuie să fi muncit cel putin 3 ani înaintea aplicării pentru viză în Australia

Comentarii

  • Deci nu se poate în niciun caz să aplici pentru viza 190 fără să ai minim 3 ani de experiență? De ce atunci pentru skill assessment cerința minimă este de un an?

  • Pai una este aplicarea pentru viza 189 & 190 sau altele si alta este skill assessment.

    Echivalarea studiilor poate avea complet alte cerinte fata de aplicarea pentru viza, inclusiv cerinte IELTS.

  • Buna
    Dacă am 2 dipl de licență însă nu am lucrat în domeniu e problema?
    Eu am făcut un Colegiu de Institutori si Pedagogia însă lucrez ca referent(secretara) la o universitate de 14 ani,  fără intrerupere.
  • Buna,
    Eu zic ca da, e o problema pentru ca trebie sa echivalezi studiile si meseria practicata iar daca ele nu coincid e posibil sa nu iti fie recunoscute, deci nu primesti punctaj si nici sansa la viza.

    Bafta