Sponsorizarea din partea statului Victoria

Beneficii

Sponsorizarea îți oferă posibilitatea de a primii viză pentru a emigra în Australia foarte repede.

Obligatii

  • Nu ai voie să părăsești statul Victoria pentru o perioada de 2 ani de la data la care ai ajuns acolo. În acest sens se va semna un "contract" cu statul prin care îți iei acest angajament.
  • O altă condiție este aceea că ești obligat să informezi statul l atunci când îți schimbi adresa înainte să ajungi în Australia precum și după ce ai ajuns acolo.
  • O data ajuns in Australia vei face un chestionar prin email. Ti se cere sa completezi chestionare (online, prin mail) din 6 in 6 luni pana la implinirea celor 2 ani

Conditii pentru eligibilitate

  • Trebuie sa ai cel mult 50 de ani la data la care ai aplicat pentru viza 190.
  • IELTS
    -- Toate persoanele care aplica pentru aceasta viza trebuie sa aiba examenul IELTS dat si luat cu cel putin 6 la fiecare materie, la data la care aplica

    • Unele meserii au nevoie de o nota mai mare pentru a fi eligibile - vezi lista cu meserii
  • Persoanele care sunt cetateni ai SUA, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Noua Zeelanda, nu le este necesar acest examen.
  • Meserie
    -- Sa aiba o meserie ceruta de statul Victoria (vezi fisierul de mai jos). Meseria pentru care cere nominalizare trebuie sa fie echivalata in prealabil.
    -- Regula nu se aplica pentru viza 886.
  • Experienta in munca
    -- Aplicantul trebuie sa fi muncit cel putin o perioada de 12 luni inaintea aplicarii. Unele measerii au o cerinta mai mare (vezi lista).
  • Doctorat
    -- Cei ce vor sa emigreze pe viza 190 cu o nominalizare pe diploma de doctorat, aplicantul trebuie sa fi efectuat si terminat doctoratul in statul Victoria, intr-o meserie de pe Lista meseriilor 1 & 2.

Bani necesari

Trebuie sa declari statului Victoria cati bani ai pentru emigrare. Desi nu este o suma minima necesara, statul Victoria considera ca trebuie sa ai o oarecare suma (nu se stie cat - vezi revizii sa-ti faci o idee) pentru a putea trai in Victoria pana iti gasesti de lucru.

Declaratia

Aplicantul trebuie sa semneze declaratia si sa o depuna o data cu aplicatia. - vezi fisierul atasat

CV-ul

CV-ul este un document foarte important prin care vei fi evaluat pentru nominalizare. Trebuie ofere informatii despre experienta in munca si o lista detaliata despre toate informatiile relevante cu privire la angajare

Asigura-te ca CV-ul tau este prezentat in mod profesional, descriptiv si ofera persoanelor care te evalueaza o viziune a abilitatilor tale, istoria si experienta in munca. Trebuie sa poti sa explici lipsa angajarii (acolo unde este cazul).

CV-ul trebuie sa fie de 3 - 4 pagini si trebuie sa includa
descriere detaliata a sarcrinilor de munca si a responsabilitatilor
datele angajarilor (incluzand luna si anul)
datele educatiei si training-urilor facute

Aplicatia ta va fi refuzata daca CV-ul este prea sumar sau nu include aceste detalii. Daca aplicatia este refuzata, se poate aplica dupa cel putin 6 luni de la data la care ti-a fost inchisa aplicatia.

Taxe

Nu exista taxe pentru aplicare.