Imi trebuie IELTS ?

Pe pagina de emigrari, sunt listate conditiile pentru a demonstra ca stii Engleza la un nivel functional. Vezi link-ul asta: https://www.border.gov.au/Lega/Lega/Form/Immi-FAQs/how-can-i-prove-i-have-competent-english

  • Ai un pasaport valid emis de (si esti si cetatean):

    • Statele Unite ale Americii
    • Canada
    • Noua Zeelanda
    • Irlanda
    • Noua Zeelanda
  • IELTS: Nota 6 (minim) la fiecare din cele 4 teste IELTS (vorbit, citit, ascultat, scris). Testul nu trebuie sa fie mai vechi de 3 ani.
  • OET: Nota B la fiecare din cele 4 teste OET. Nu mai vechi de 3 ani.
  • TOEFL iBT: 12 ascultat, 13 citit, 21 scris, 18 vorbit. Nu mai vechi de 3 ani.
  • PTE Academic: cel putin 50 de puncte la fiecare din cele 4 componenta (vorbit, citit, ascultat, scris). Nu mai vechi de 3 ani.
  • CAE: cel putin 169 de puncte la fiecare din cele 4 componente (vorbit, citit, ascultat, scris). Testul nu mai vechi de 1 Ianuarie 2015.
Taguit: