Avem un grup de chat pe WhatsApp si Telegram

Solicitare info

Bun aseara,

Va rog frumos daca se poate niste info: am terminat facultatea de economie- pe diploma apare economist, specializarea management, Master tot in economie, dar pe specializarea managementul resurselor umane. Am lucrat in sistemul bancar 10 ani, iar din iulie 2017, lucrez la o Institutie publica pe postul de economist. Intrebarea mea este daca pot sa trec la partea experienta in domeniul in care am finalizat studiile, experienta peste 10 ani. are vreo relevanta faptul ca nu am experienta la ultimul loc de munca?
Se poate aplica online inainte de a avea testul IELTS?
Pentru a castiga timp?
Cam cat timp dureaza intreaga procedura, in cazul in care avem toate docuemntele necesare pemtru a intra in procesul de imigrare?

Multumesc celor care vor raspunde, anticipat. :)

O seara frumoasa.

Comentarii

  1. Nu are nici o importanta experienta la ultimul loc de munca, ci la ala pe care ceri puncte.

  Munca calificata in afara Australiei

  • Cel putin 3 ani dar mai putin de 5 ani (din ultimii 10 ani)
  • Cel putin 5 ani dar mai putin de 8 ani (din ultimii 10 ani)
  • Cel putin 8 dar pana la 10 ani (din ultimii 10 ani)
  1. Se poate aplica online inainte de a avea IELTS. Insa nu stiu ce le zici la intrebarea cat ai luat la IELTS ... Si mai ai o problema, daca primesti invitatie in 2 saptamani dupa ce ai facut aplicatia online, ce faci ? Ai o scurta perioada de timp sa le dai toate actele care ai spus ca le ai in aplicatie, 60 zile.

  2. Durata procedurii depinde de noroc in mare parte. Poate sa dureze 1 saptaman, poate sa dureze 2 ani sau de loc. Dupa ce ai primit invitatia sa aplici, treburile se misca mai rapid un pic.