Avem un grup de chat pe WhatsApp si Telegram

Echivalare studii fara programa analitica

editat iulie 2015 în Discuții generale

Rog pe cei care si-au echivalat studiile, sa ne spuna daca au reusit acest lucru chiar si fara acea ''Programa analitica'' la dosar.

Post edited by J on

Comentarii

 • Cred ca scoala ar trebuii sa-ti dea programa pe perioada studiilor tale. E destul de dubios daca nu si cred ca si celor care iti echivaleaza s-ar putea sa li se para celasi lucru.

  Si cand iti echivaleaza, parerea mea este ca vor vrea sa vada ce ai studiat ... nu stiu.

 • Doar eliberarea Programei analitice de catre secretariatul Universitatii ma costa 500 lei(aprox 115 euro).Enorm!!mai ales tinand cont ca urmeaza alte cheltuieli,pe care toi cei interesati le cam stim,legate de traduceri,legalizari..
  De-asta am intrebat.Chiar asa,cat ati platit voi pt eliberarea programei.Eu am discutat cu o secretara,care dupa ce a inteles pt ce imi serveste programa,mi-a trantit pretul,tinand sa mentioneze ca daca vreau ,imi da si chitanta (totul e neschimbat in RO ;-(

 • Din pacate si noi am platit pentru astea, ce-i drept ceva mai putin...

  Una peste alta, 500 de lei nu inseamna nimic la suma totala iar sa incerci echivalarea fara programa analitica si sa risti sa nu o obtii ... pentru 500 lei ? zau ? Nu merita.

 • Vreau sa imi echivalez si eu meseria dar cred ca este f incurcata treaba la mine. Cine ma poate sfatui si pe mn.

  Sunt inginer electric (elctromecanica) 5 ani si am doua mastere in materiale. Am lucrat aproape 7 ani ca analist de date in pipeline, care are legatura cu studiul materialelor.

  Ma gandeam sa imi echivalez Materials Engineer. Trebuiesc acreditate studiile si apoi meseria, sau sunt la pachet?

  Am o banuiala ca tb sa fac Competency Demonstration Report (CDR) assessment
  A avut cineva o situatie asemanatoare?

 • mmm ... poate ca ar fi bine sa contactezi un agent mara daca spui ca treaba e incurcata tare ... vezi: http://www.emigrareaustralia.info/discussion/610/frauda-la-emigrari/p1 ; http://www.emigrareaustralia.info/discussion/549/costuri-folosind-un-agent-de-emigrari-2010/p1

  Cred ca cel mai apropiat de tine ar fi Alexandru

 • Mersi J

  Mai am o intrebare :P

  Care e procedura pentru programa analitica? Eu am vazut ca trebuie transcript doar. In cazul in care tb programa analitica probabil trebuie tradusa, nu e asa?

 • JJ
  editat august 2015

  @raluca pai ce sa faca cu cea in limba romana ? :)

  Na, din pacate astia pe aici nu prea stiu romana, se cam impotmolesc .. haha :)) mai greu cu ă î â ț ș

  Post edited by J on
 • @J Da mersi, sper si eu sa nu fie necesara ca ar tb sa traduc tot ce am facut in facultate si la doua mastere. Am inteles ca e cat "o carte" programa analitica. Plus cat costa traducerile. :)
  Sper sa fie de ajuns transcriptul :D

 • @raluca fiecare hartie pe care le-o dai trebuie sa fie insotita si de limba engleza. Daca iti cer programa analitica, trebuie sa o traduci.

  Cand a fost de tradus, noi am tradus programa analitica. Asta a fost cerinta, asta am facut.

 • Buna,
  Mi-ati putea spune cam cat dureaza legalizarea tuturor documentelor de studii?
  Si m-ar interesa daca este cineva medic, dintre cei care au emigrat,pentru ca as vrea sa intreb unele lucruri.
  Multumesc mult de tot

 • Eu mi-am echivalat studiile la Vetassess fara programa analitica. In cazul meu, pentru eliberare programa analitica completa mi se cerea 50 ron / materie, deci, un total de aproximativ 500 euro pentru 4 ani de studiu.  
  In facultate (profil economic) am facut chiar si 2 ani de educatie fizica samd... Am depus documentele fara programa analitica in ideea ca o sa-mi solicite ei materiile pentru care imi trebuie programa analitica. Nu au facut asta.... :)

 • Diplomele si suplimentele pt studii universitare trebuiesc vizate de catre CNRED si apostilate?
 • Mersi J,  canadienii cer....