VISA 190
Intrebare adresata celor care au plecat cu visa 190 :
Am gasit pe internet ca pentru visa 190 schedule 2 iti trebuie job offer de care esti conditionat inainte de plecare. Asta se intampla dupa ce ai primit deja viza.
Aveti habar de asa ceva ?
Conectați-vă sau Înregistrați-vă to comment.
Comentarii
Salutare Chiricosu,
Am citit si eu accesand http://www.migration.wa.gov.au/services/skilled-migration-wa/occupations-in-demand ca se cere pentru cei in schedule 2 dovada de angajare (contract de munca evident) dar mie mi se pare tare ciudat. Asta pentru ca am vazut ca ai scris un post (am citit numai titlul) legat pe Perth si de aceea am cautat in WA. In cazul meu nu a fost asa si deci nu pot sa te ajut prea tare. Dar pentru ca 190 este state sponsorship e posibil ca fiecare stat sa aiba conditiile lui in functie de diversi factori.
Numai bine
Oricum alta varianta nu avem decat sa aplicam pentru joburi si sa scriem in scrisoare de intentie ca vom lucra online pentru firma respective, ne vom acomoda cu programele, nu vom solicita sa fim platiti, asta pana ce primim raspunsul pentru EOI. E singura noastra sansa.
e ciudat totusi .. la fiecare job la care am aplicat am fost intrebat din start daca am viza de munca / sedere in AUS.
Nu stiu ce sa zic .. mai asteptam raspunsuri. Poate pe forumuri de straini?
Peste tot pe internet unde am cautat nu exista nimeni care sa fi reusit sa plece in situatia noastra
that's not particularly optimistic ...
Fiecare Stat are conditiile lui. Trebuie sa citesti cu atentie pe siturile lor sa vezi ce cer.