Avem un grup de chat pe WhatsApp si Telegram

primul pas timid spre australia

Incurajata de discutiile voastre si dezamăgită total de tara asta m-am hotărât sa încep si eu sa adun cat mai multe informatii pentru a începe procesul de emigrare.
. Pentru asta am mare nevoie de ajutorul vostru.
. Sunt tehnician dentar,aproape 6 ani experienta,30 de ani,ielts as putea lua min 7.La prima vedere as îndeplini conditiile de baza ,problema este ca nu stiu daca as reusi sa trec de echivalare.primii 2 ani jumate am avut carte de munca dar in ultimii 3 am avut un pfa.(contract cu un laborator dentar care la randul lui colabora cu mai multi medici)Nici nu stiu unde se încadrează pfa-ul asta daca se ia in calcul.Am văzut undeva ca pentru firme se cer recomandari de la minim 3 colaboratori in fiecare an când eu am lucrat cu unul singur toata perioada.Sunt in concediu de crestere a copilului si nu îmi permit sa arunc cu banii in caz ca nu am nici o sansa.Stiu ca exista posibilitatea sa mă respinga chiar la sfarsit si sa pierd o suma si mai mare .
Credeti ca merita?
Am vreo sansa?
A mai avut cineva pfa sau alt tip de firma?
A mai fost cineva respins?

Comentarii

 • Ar trebui sa fie cel putin 1 persoana cu firma care sa fi facut echivalarea. Astepta si o sa primesti un raspuns.
  Pe alta parte, ai putea sa vezi cine face echivalarea si da un mail in care sa prezinti povestea ta, poate iti raspund ei in ce directie sa apuci. (asta pana sa cer ajutor de la un asociat MARA).
  Ca punct de plecare poti vizita pagina asta: https://www.anzscosearch.com/411213 (cred ca este nevoie sa te inregistrezi).

  Capul sus .. merita incercat si cred ca nu exista om (skilled) care sa nu poata sa isi gaseasca o portita sa emigreze.

  Numai bine,.
  Alex
 • Multumesc mult! o sa le trimit un mail cel mai bine.
  Inca o întrebare... pfa oare este echivalentul lui sole trader?
 • da, ceva de genul. pfa = sole trader