Caut Sfaturi pentru a obține viza permanenta in AU
Buna ziua, încerc sa caut fiecare sfat de ce am nevoie pentru a ma stabili de finitiv cu familia in AU , sunt complet pierdut si nu stiu cum sa procedez , care sunt pași cei mai importanți pentru a obtine o viza si ce fel de viza ar fi cea mai ușoară pentru ca șansele noastre sa crească . Am văzut zeci de mesaje pe aceasta tema scrise de alți dornici sa emigreze ..... Motive știm cu toți ca sunt destule slava Domnului , dar nu am întâlnit nici o întrebare asemănătoare mie postat de vreo persona in care stiu ca m-aș încadra si eu , astfel Mi-ar fi fost mai ușor sa înțeleg . Nu vreau sa par că-s greu de cap sau ca nu pricep , lucrez ca Joiner , calificarea pe care o am e:NVQ level2 skilled worker am o vechime de mai bine de 10 ani in uk dintre care in ultimi 8 ani lucrez doar pentru aceeași compania cu care as putea sa si dovedesc . Am vârsta de 37 de ani si stiu ca ar fi bine , sa ma grăbesc ca șansele mele sa nu fie mai reduse , nu suntem încă legitim căsătoriți ceea ce nu stiu dacă si asta ar fi un alt obstacol greu de depășit , studiile mele din romania ..stau cam redus ,am terminat 10 clase (complementare ) cu o diplome de mecanic- mașini si utilaje grele . Cu siguranța ar fi buna de pus in rama caci nu stiu cât de mult imi mai e de folos . As vrea sa stiu din ce țara ar fi mai bine sa aplic . Romania sau aici din Anglia , ce trebue sa fac?. Sa contactez un agent in domeniu de emigrare sau sa imi caut de munca prima data in AU , întrebări ar fi mai multe . Sincer sa fiu ori ce sfat i-l pot obține e bine venit si tin sa cred ca din șansele maxime care sunt de (100%) doar daca una imi va aparține nu as vrea sa o ratez pentru mine si familia mea . Va multumesc si apreciez cu sinceritate timpul in care imi veți Răspunde si pentru fiecare sfat primit .Stiu ca timpul e scurt si toate astea cer timp ținând cont daca avem si copii ... Dupa munca fuga acasa încercând sa mai petrecem restul zilei si lângă familie.....! Mulțumiri si va doresc zile bune !Mihai
Post edited by pavelonescu on
Conectați-vă sau Înregistrați-vă to comment.
Comentarii