Emigrare

Buna ziua!suntem o familie cu 2 copii,3 si 2 ani,polițiști,eu lucrez la aeroportul din București,soțul la Poliția Rutieră...vrem sa emigram,nu este doar datorită banilor,ducem un trai decent si in țara,este datorită calității vieții,spitalele,mentalitățile,școlile,huliganismul de peste tot(inclusiv in parcuri unde cei mici aud si văd tot felul de comportamente)...vrem un alt viitor pt copiii noștri.Am căutat pe site-ul oficial,însă meseriile noastre nu se califica..mai este o portița totuși si aici va rog sa ma ajutați: soțul s-a suspendat la cerere si a muncit 2 ani si ceva in uk ca si lorry driver,șofer pe tir.dispunem de fonduri suficiente.ca si studii nu avem încă facultățile terminate,doar școlile de politie. 26 ani,respectiv 32.sugestii pentru reușită ?multumesc anticipat!
Taguit:

Comentarii

 • Salut ramona,

  Din pacate, nu vad prea multe optiuni pentru situatia voastra. Va trebuie ceva calificari sa puteti emigra cu viza permanenta.

  Ziceai ca mai este o portita ... la ce te gandesti ? 
 • Era faza cu 2 ani jumătate lorry driver in uk.
 • ramona said:
  Era faza cu 2 ani jumătate lorry driver in uk.
  ma gandeam eu ... din pacate nu este o munca calificata. Trebuie sa gasesti ceva pe SOL sau pe CSOL ca sa ai vre-o sansa cu viza permanenta.
 • Multumesc mult!